Ultrasi najavili prosvjede protiv vlasnika Manchester Uniteda

Nedjelja, 21. kolovoza 2022. 14:12 Napisao/la  SC
Ultrasi najavili prosvjede protiv vlasnika Manchester Uniteda

Manchester United u ponedjeljak na Old Traffordu igra protiv Liverpoola.

Posebno se za derbi pripremaju djelatnici osiguranja i policija, klupski ultrasi najavili su prosvjede protiv vlasnika kluba, braće Glazer.

Očekuje se da će oko 10.000 navijača protestirati prije utakmice, uvijek postoji potencijalna opasnost da prosvjedi izmaknu kontroli.

Pretprošle sezone utakmica je otkazana nakon demonstracija, sukoba s policijom i zadržavanja autobusa s igračima Uniteda, te upada navijača na teren:

- Zaista se nadam da se to neće dogoditi, ali ako se dogodi, smatram da bismo trebali dobiti bodove. Mi s tim nemamo ništa i ne možemo tek tako naći novi termin za novu utakmicu, jer pred nama je veoma zgusnut raspored, kazao je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.