Jelavić odveo Everton u polufinale FA Cupa; Moyes: On je ono što smo trebali

Srijeda, 28. ožujka 2012. 09:27 Napisao  Marko Babić

Željan je igre, izgleda i igra kao pravi napadač i to je ono što nam je nedostajalo. Suigrači su oduševljeni Jelavićem, rekao je David Moyes

Nakon sjajne predstave u četvrtfinalu FA kupa hrvatski reprezentivac Nikica Jelavić zadobio je nove simpatije engleske publike. Everton je svladao Sunderland 2:0, a Jelavić je postigao prvi pogodak, te je sudjelovao kod drugog kada je branič Sunderlanda Vaughan gurnuo loptu u vlastitu mrežu.

- Igrao je jako dobro. Željan je igre, izgleda i igra kao pravi napadač i to je ono što nam je nedostajalo. Suigrači su oduševljeni Jelavićem, načinom odnosno njegovim stilom igre, rekao je David Moyes, trener Evertona.

U polufinalu FA kupa Everton očekuje gradski derbi s Liverpoolom.

- Imamo još puno utakmica do kraja sezone, u ovom trenutku mi je samo drago da smo preskočili Sunderland. Igrali smo dobro i zato je ova pobjeda još slađa jer ove sezone smo znali pobjeđivati u nekim utakmicama i kada nismo bili pravi, zaključio je David Moyes.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.