THE SUN IZRAČUNAO PLAĆU

Modrić će u Man. Unitedu zaraditi 243 milijuna kuna

Petak, 08. lipnja 2012. 10:38 Napisao/la  SC

Sun navodi da bi Modrić trebao potpisati četvorogodišnji ugovor

Prema pisanju engleskog tabloida Sun Luka Modrić će uskoro postati novi član Manchester Uniteda, a vijest je plasirana kao eksluziva u kojoj se navodi da je transer dogovoren.

Alex Ferguson ponudio je Tottenhamu 25 milijuna funti za hrvatskog reprezentativca, uz mogućnost da ukupna vrijednost naraste na 30 milijuna funti ovisno o broju nastupa i osvojenim trofejima u dresu Manchester Uniteda.

Sun navodi da bi Modrić trebao potpisati četvorogodišnji ugovor vrijedan 26 milijuna funti, 32 milijuna eura odnosno 243 milijuna kuna?! Usporedbe radi uz mjesečna primanja od pet tisuća kuna za rad od 18. do 65. godine života prosječni hrvatski građanin može zaraditi 2.8 milijuna kuna, dakle skoro stoputa manji iznos.

Luka bi tjedno trebao zarađivati 125 tisuća funti (155 tisuća eura), a navodno će se posao zgotoviti nakon što se Modrić vrati s Europskog prvenstva.

Uz sve to treba uzeti u obzir jedino da je Sun tabloid čija se predviđanja često ne ostvare.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.