THE SUN OBJAVIO EKSKLUZIVU

Mourinho najavio povratak u Chelsea

Petak, 03. veljače 2012. 20:25 Napisao/la  I. V.

 Prema tvrdnji The Suna na potezu je Abramovič! Ako potez The Suna nije klasični spin

The Sun je objavio ekskluzivu: Jose Mourinho vraća se u Chelsea!

Prema neimenovanom izvoru engleskog tabloida, Mourinho je u zatvorenom krugu prijatelja rekao da se na ljeto želi vratiti u Chelsea. Special One ima samo jedan uvjet, da se gazda Roman Abramovič ne miješa u nogometne poslove. Ako Abramovič ispuni taj uvjet, Mourinho je spreman vratiti Chelseau dane slave. U tri godine provedene na Stamford Bridgeu, Mourinho je osvojio šest trofeja. Nedostajala je samo titula pobjednika Lige prvaka da se Portugalac može pohvaliti da je osvojio sve što je trebalo. 

Nakon Mourinha Abramovič je pokušao surađivati s Avramom Grantom, Philom Scolarijem, Guusom Hiddinkom, Carlom Ancelottijem, sada je menadžer Andre Villas-Boas... Ni jedan od njih, uključujući aktualnog Villas-Borasa, nije uspio dignuti Chelsea na Mourinhovu razinu.

  Mourinho ima poseban motiv za povratkom, jer u Chelseau nije uspio ono što Abramovič najviše želi: osvojiti Ligu prvaka!

Prema The Sunu na potezu je Abramovič! Ako potez The Suna nije klasični spin. 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.