Tevez se morao ispričati jer novac okreće nogometnu loptu

Srijeda, 22. veljače 2012. 13:17 Napisao/la  I. V.

U Manchesteru će Tevez čekati idući prijelazni rok, a pri tome povremeno mora odjenuti dres "voljenog" kluba da bi zadržao visoku cijenu

 

Carlos Tevez se ispričao navijačim Manchetser Cityja za sve što je izgovorio i učinio od 27. rujna prošle godine, kada je odbio ući u igru protiv Bayerna u Ligi prvaka.

- Želim se iskreno i bezrezervno ispričati svima za sve što sam učinio proteklih mjeseci. Sada se želim koncentrirati na nogomet i Manchester City, kazao je Tevez.

 Budući da novac pokreće svijet, Tevezova "iskrena“ isprika logičan je epilog višemjesečne medijske trakavice.  Počelo je Tevezovim naprasnim odlaskom bez pozdrava, neuspjelom licitacijom tijekom prijelaznog roka i jedinim preostalim rješenjem: povratkom na mjesto nesreće. U Manchesteru će Tevez čekati idući prijelazni rok, a pri tome povremeno mora odjenuti dres "voljenog" kluba da bi zadržao visoku cijenu.  

 Tevez se priprema za nastavak sezone u kojoj Manchester City ima priliku postati prvak prvi put od 1968. godine. Roberto Mancini nije se službeno oglasio u vezi Tevezova statusa, ali je pomirljiva menadžerova izjava već napisana. Čim Tevez fizički dosegne potrebnu razinu, Mancini će zaboraviti sve teške riječi i dobiti veliko pojačanje u završnici sezone. Osim što pokreće svijet, novac okreće i nogometnu loptu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.