Carlos Tevez na proslavi naslova prvaka Manchester Cityja nosio natpis: Ferguson počivao u miru

Utorak, 15. svibnja 2012. 08:35 Napisao/la  SC

Prema pisanju engleskih medija Tevez je imao ovaj natpis kao odgovor na Fergusonovu tvrdnju iz 2009. godine kada je rekao da za vrijeme njegova života Manchester City neće biti ispred Manchester Uniteda

Manchester City ispričao se za postupak svog napadač Carlosa Teveza za vrijeme proslave naslova prvaka na ulicama Manchester Cityja. Naime, Tevez je nosio natpis R.I.P Fergie, odnosno Rest in peace u prijevodu počivao u miru Fergie kojim je htio dodatno utrljati sol na ranu trenera Manchester Uniteda. Prema pisanju engleskih medija Tevez je imao ovaj natpis kao odgovor na Fergusonovu tvrdnju iz 2009. godine kada je rekao da za vrijeme njegova života Manchester City neće biti ispred Manchester Uniteda.

- Manchester City se ispričava Manchester Unitedu i treneru Alexu Fergusonu za sve neugodnosti koje su možda imali zbog ovog natpisa. To je bila kriva procjena Carlosa Teveza i takvi natpisi su nedopustivi, stajalo je u priopćenju Manchester Cityja.

Tevez je pak poručio.

- Malo sam se zanio u proslavi, ali ne mislim ništa loše, niti želim išta loše Alexu Fergusonu kojem se divim kao čovjeku i treneru, zaključio je Carlos Tevez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.