Sve upućuje da se Cristiano Ronaldo vraća kući nakon točno dvadeset godina

Ponedjeljak, 31. listopada 2022. 23:51 Napisao/la  SC

Iz Sportinga je 2003. otišao u Manchester United, iz Manchester Uniteda bi se 2023. godine mogao vratiti u Sporting

Cristiano Ronaldo u dresu Sportinga
Cristiano Ronaldo u dresu Sportinga

Cristiano Ronaldo sve je bliže Sportingu!

Nakon što su Ronaldo i njegova supruga Georgina nedavno postali sretni vlasnici najskuplje vile u Portugalu, smještene u mondenskom gradu Quinta da Marinha 30 kilometara udaljenom od Lisabona, portugalski mediji objavili su vijest da su nekoliko puta posjetili privatne škole u Lisabonu, gdje su se raspitivali o školovanju djece.

Budući da je Ronaldova majka davno izrazila želju da Ronaldo karijeru završi u matičnom Sportingu, sve upućuje da se 37-godišnji napadač u siječnju vraća kući nakon točno dvadeset godina.

Iz Sportinga je 2003. otišao u Manchester United, iz Manchester Uniteda bi se 2023. godine mogao vratiti u Sporting.

Prema novim vijestima, Sporting intezivno skuplja novac za Ronalda kojemu Manchester United ove zime neće raditi probleme oko odštete.

Inače, Ronaldo je u prošlom kolu prvi put odigrao jednu cijelu utakmicu u Premierligi, Erik ten Hag i Ronaldo ostavljaju dojam kao da se nikada nisu svađali.

Čini se da je Manchester United odlučio Ronaldu upriličiti dostojanstveni odlazak kao što priliči jednom od najboljih igrača kultnog kluba svih vremena.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.