Suarez nema ništa protiv ideje da od ljeta zaigra u dresu PSG-a

Ponedjeljak, 12. ožujka 2012. 23:01 Napisao/la  SC

Bilo bi lijepo kada bih igrao u istoj momčadi s Luganom, PSG postaje klub kakav je nekad bio – izjavio je Suarez.

Luis Suarez uzburkao je duhove na Anfield Roadu, napadač Liverpoola izjavio je kako nema ništa protiv toga da igra u istoj momčadi s prijateljem Diegom Luganom. Lugano je Suarezov suigrač u reprezentaciji, ali Suarez nije mislio na rodni Urugvaj nego na Francusku.

PSG ne krije da bi na ljeto htio Suareza, direktor pariškog kluba Leonardo traži napadača svjetskog formata. Suarez se uklapa u planove trenera Carla Ancelotija, a Suarezu se život u Parizu čini vrlo primamljivim.

- Bilo bi lijepo kada bih igrao u istoj momčadi s Luganom, PSG postaje klub kakav je nekad bio – izjavio je Suarez.

Javio se Lugano i priznao da je Suareza nagovarao da mu se pridruži u PSG-u.

 Suarez na Anfield Roadu još nije ni počeo otplaćivati kamatu za uloženi novac, a već razmišlja o Parku prinčeva. Kako će reagirati Liverpool nije teško pretpostaviti budući da je Suareza prošle sezone Ajaxu platio 30 mil. eura.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.