Suarez na izlaznim vratima Liverpoola, urugvajski napadač udaljen iz prve momčadi

Četvrtak, 08. kolovoza 2013. 16:41 Napisao/la  SC

Imam 26 godina i želim igrati Ligu prvaka, kaže Suarez

 

 

Trener Liverpoola Brendan Rodgers udaljio je iz momčadi ponajboljeg urugvajskog nogometaša Luisa Suareza, koji je otvoreno izjavio kako želi napustiti klub još u ovom prijelaznom roku. Također, Suarez prigovara čelnicima Liverpoola jer ne ispunjavaju svoje obećanje kako će ga pustiti.

 

- Luis Suarez je uvijek davao svoj maksimum na terenu otkako sam ja u klubu, ali ovo nije način izražavanja mišljenja. U Liverpoolu je Luis uvijek dobivao dužno poštovanje koje smo mu znali iskazati. Trebao je poštivati dostojanstvo i ugled, kako sebe tako i Liverpoola, kazao je Rodgers.

 

Suarez je pak izjavio da mu je dosta Liverpoola:

 

- Imam 26 godina i želim igrati Ligu prvaka, čekao sam jednu godinu više i nitko mi ne može prigovoriti da nisam dao sve od sebe.

 

Liverpool je odbacio službenu ponudu Arsenala od 50 mil. eura za urugvajskog internacionalca.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.