Paul Clement na kraju sezone mogao bi preuzeti klupu londonskog Arsenala

Ponedjeljak, 27. listopada 2014. 16:36 Napisao/la  SC

Arsenal je prošle sezone osvojio FA Kup, bio je to njihov prvi trofej nakon 2005. godine, no Wengerova se era u Arsenalu smatra vrlo uspješnom

Novinar španjolskog dnevnika AS Paul Marsden objavio je članak u kojem je obznanjeno da bi pomoćni trener madridskog Reala Paul Clement mogao zasjesti na klupu engleskog Arsenala na kraju sezone. To znači da bi se Arsene Wenger nakon devetnaest godina rada u klubu kojeg je doveo na sam vrh engleskog nogometa mogao povući s mjesta prvog trenera. 

Ta vijest dakako, nije službeno potvrđena i spada u rubriku glasina, no o odlasku francuskog stručnjaka s klupe kluba iz sjevernog Londona već se diuže vrijeme raspravlja. Odabir 42-godišnjeg Clementa za Wengerovog nasljednika čudan je, budući da aktualni pomoćnik Carla Ancelottija nikada u trenerskoj karijeri nije bio glavni trener.

Arsenal je prošle sezone osvojio FA Kup, bio je to njihov prvi trofej nakon 2005. godine, no Wengerova se era u Arsenalu smatra vrlo uspješnom. Francuz je kvalitetu rada, ali i rejting kluba podigao na zavidnu razinu, čime je stekao ogromnu reputaciju, pa je teško vjerovati da će se čelništvo Arsenala na kraju sezone odlučiti na promjenu trenera. Unatoč tome što je Arsenal trenutno petoplasiran na ljestvici, Wengerovo je mjesto sigurno, dok god on ne odluči otići.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.