Slaven Bilić: Zašto bih dobio otkaz? Pa nisam menadžer Chelseaja ili Manchester Cityja!

Ponedjeljak, 06. veljače 2017. 19:35 Napisao/la  SC

Mogu se nositi s tim, ne dam da to utječe na moj posao, kaže Bilić


West Ham je pobijedio Southampton čime je Slaven Bilić barem privremeno osujetio medijska nagađanja da Roberto Mancini postaje njegov nasljednik čim izgubi prvu utakmicu:

- Iznenađuju me priče o smjeni. Ne znam zašto bih dobio otkaz. Mogu se nositi s tim, ne dam da to utječe na moj posao. Ali, iskreno, ne razumijem zašto se o tome priča. Ja nisam menadžer Chelseaja ili Manchester Cityja, pa da bi ova pozicija na tablici bila razočaravajuća. Mi ovdje radimo sjajan posao i još mnogo možemo napraviti do kraja sezone. Treba imati u vidu da smo promijenili stadion, da smo imali veliki broj ozlijeđenih igrača i da nismo uspjeli dovesti neke od igrača koje smo željeli. Dobro stojimo s obzirom na to u kakvim problemima smo bili, kaže Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.