Slaven Bilić: Ne razmišljam o novom ugovoru, vidjeli ste što se dogodilo Ranieriju

Četvrtak, 02. ožujka 2017. 18:02 Napisao/la  SC

Bilić je itekako svjestan kojim se poslom bavi

Slaven Bilić diše nešto lakše nakon pozitivnih rezultata Westa Hama  posljednjem razdoblju. Međutim, Bilić je itekako svjestan kojim se poslom bavi:

- Ne razmišljam o novom ugovoru, sretan sam jer imam još 18 mjeseci starog. A i vidjeli ste što se dogodilo Ranieriju. Svi bismo rekli da on ima najsigurniji posao, a vidjeli ste što se dogodilo, prokomentirao je Bilić svoju budućnost u West Hamu.

U ponedjeljak Westa ham igra najtežu utakmicu sezone, dolazi vodeći Chelsea.

- Iznenađen sam koliko dobri. Znao sam da će Conte ostaviti trag, jer je uspio to i u Juventusu. On je sjajan trener. Proučavao sam dok je bio trener stare dame. Ali iznenađen sam da imaju 10 bodova prednosti. Utrka za prvaka je otvorena. Puno je još bodova u igru. A kada se Chelsea posklizne, ostali moraju biti spremni, smatra Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.