Slaven Bilić ne krije frustracije, ali kritičari više ne traže njegovu smjenu

Četvrtak, 02. veljače 2017. 08:44 Napisao/la  SC

Izgleda da je sada svima postalo jasno da West Ham jednostavno nema kvalitetu da bi mogao igrati ravnopravno protiv momčadi bogatih klubova kakav je Manchester City


Slaven Bilić postavlja nove klupske rekorde otkada je West Ham preselio na olimpijski stadion.

 U utakmici 23. kola West Ham je doživio težak poraz (0:4) od Manchester Cityja.

Pedantni Englezi iznijeli su podatak da je West Ham  primio četiri ili više gola u tri od 12 premijerligaških utakmica na novom stadionu, koliko i u zadnjih 106 utakmica na starom Boleyn Groundu!

- Frustriran sam. Velike smo greške napravili kod prvog i trećeg gola. Kada protivniku date takve poklone, kažnjeni ste. Bila je to preslika poraza u FA Cupu (0:5, op.a.). Kada gubite 0:3, teško je igrati, jer se bojite da nećete primiti još koji gol pa gubite samopouzdanje. Stvarno težak poraz, ali ovo ne smije utjecati na nas. Moramo dići glave, kao što smo nakon poraza u FA kupa. Sutra se okrećemo novoj utakmici, dobra smo momčad, kazao je Bilić.

Iako je opet doživio neugodan poraz, ovog puta pozicija Slavena Bilića nije upitna ni u medijskim spekulacijama.  

Na početku sezone Bilić je bio meta žestokih kritika, čelnici West Hama nekoliko su puta morali demantirati spekulacije da će Bilić biti smijenjen.

Izgleda da je sada svima postalo jasno da West Ham jednostavno nema kvalitetu da bi mogao igrati ravnopravno protiv momčadi bogatih klubova kakav je Manchester City.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.