Slaven Bilić: Kad nam se vrate ozlijeđeni igrači, imat ćemo ozbiljnu momčad

Nedjelja, 16. listopada 2022. 09:25 Napisao/la  SC
Slaven Bilić
Slaven Bilić

Watford je u 14. kolu pobijedio (2:1) Norwich, Slaven Bilić ostvario je drugu pobjedu u Championshipu.

Engleska druga liga poznata je prema neizvjesnosti, toliko je izjednačena da dvije uzastopne pobjede ili poraza stubokom mjenjaju poziciju na ljestvici.

Nakon 14. kola Watford je na 10. mjestu s 20 bodova, vodeći Burnley ima 25 bodova.

Norwich je do utakmice protiv Watforda bio na diobi prvog mjesta, sada je na 3. mjestu s 24 boda:

- Rekao sam vam što ćemo dobiti kad podignemo razinu spremnosti. Pogledajte Joaoa Pedra, koji je nevjerojatan igrač, to se odmah vidi, ali fali mu 10% eksplozivne energije, oštrine, a to je zato što zadnjih tjedana nije propisno trenirao. Ali kad igrači poput njega uđu u formu u kakvoj bi trebali biti, a naš je posao da ih do nje dovedemo, i kad nam se vrate ozlijeđeni igrači, imat ćemo ozbiljnu momčad. Trebali smo voditi 3:0, a mogli smo i 4:0. Primili smo gol u zaista lošem trenutku, protivnici su otišli na poluvrijeme u odličnom raspoloženju, ali nismo dopustili da to utječe na nas u nastavku. Ostali smo hrabri, željeli igrati i napadali sve do posljednjih desetak minuta. Rekao sam prošlog tjedna da nam je ovo prva prilika da malo radimo na intenzitetu. Možda je slučajnost, ali za mene nije, to što nam je intenzitet danas bio vrlo dobar. Bila je to dobra večer za nas, kazao je Bilić koji je u četiri utakmice ostvario dvije pobjede i dva poraza.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.