Sergio Aguero postao najučinkovitiji igrač Premierlige svih vremena

Ponedjeljak, 20. listopada 2014. 15:21 Napisao/la  SC

 Aguero pogodak postiže svakih 108 minuta, Thierry Henry je postizao golove svakih 122 minute,  Van Nistelrooy svakih 128 minuta

Sergio Aguero postigao je sva četiri (4:1) pogotka protiv Tottenhama i postao najučinkovitiji igrač Premierlige svih vremena. Aguero je postigao je 61 pogodak u 95 utakmica, svakih 108 minuta postiže pogodak čime je postao najefikasniji strijelac u odnosu na broj minuta provedenih na terenu. Thierry Henry je postizao golove svakih 122 minute, Van Nistelrooy svakih 128 minuta.

Zanimljivo je da Argentinac spada u igrače koji treninge doživljavaju kao nužno zlo:

Mislim da se neće naljutiti, ali zaista ima dana kada je Kun beskoristan na treningu. Na to smo se navikli, jer znamo da će biti drugi čovek kada dođe utakmica. Aguero posebno voli velike utakmice, voli da odlučuje, probudi se kad se igra za bodove, kaže vratar Joe Hart.

Za reprezentaciju je Aguero odigrao 56 utakmica i postigao 22 gola. Prošle sezone postigao 5 golova u 6 utakmica za Argentinu, no nije igrao dobro na SP-u Brazilu. Neki stručnjaci da je Aguerov najveći problem u reprezentacji Leo Messi. Iako su najbolji prijatelji, Aguero pokraj Messija u pravilu ne igra dobro.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.