Senzacija u Liga kupu: Četvrtoligaš Bradford nakon izvođenja jedanaesteraca izbacio Arsenal

Srijeda, 12. prosinca 2012. 00:16 Napisao/la  SC

Liga kup: Bradford - Arsenal 4:3

Engleski Liga kup

BRADFORD - ARSENAL 4:0

Četvrtoligaš Bradford senzacionalni je polufinalist Engleskog Capital One Liga kupa. Bradford je u četvrtfinalu izbacio premijerligaša Arsenal ukupnim rezultatom 4:3 nakon izvođenja jedanaesteraca. Pobjedu domaćinima donio je promašaj Vermaalena čiji je udarac završio pored gola.

Upravo je Belgijanac pogotkom u 88. minuti "topnicima osigurap produžetke. Domaći sastav poveo je u 16. minuti pogotkom Thompsona. Iako je Arsenal preko Cazorle u produžetku pogodio stativu Bradford je ipak dogurao do ruleta "bijele točke". Sve je krenulo idealno za domaće. Doyle je pogodio, a udarac Cazorle obranio je vratar Bradforda Duke. Potom je precizan bio Jones a  Chamakh je pucao ravno u Dukea i nakon dvije serije gledano samo penale bilo je 2:0 za Bradford.Wilshere je smanjio na 2:1 nakon što je za domaće promašio Darby.

Connell je još jednom domaćem sastavu donio dva pogotka prednosti, i onda je uslijedila još jedna drama. Najprije pogađa Oxlaide-Chamberlain za "topnike", a potom Jones promašajem daje prigodu Vermaalenu da Arsenal vrati u životu, no ovaj promašuje i Bradfordova bajka se nastavlja.

Rezultati četvrtfinala Capital One Liga Kupa: Bradford - Arsenal 4:3 - 11m (1:1) (Thompson 16'/Vermaalen 88';jedanaesterci 2:1 Doyle, Cazorla promašio, 3.1 Jones, Chamakh promašio, Darby promašio, 3:2 Wilshere, 4:2 Connell, 4:3 Oxlade-Chamberlain, Jones promašio, Wermaalen promašio ), Norwich - Aston Villa 1:4 (Morison 19'/Holman 21', Weimann 79', 85', Benteke 90')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.