×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Rooney donio pobjedu Manchester Unitedu protiv Fulhama

Ponedjeljak, 26. ožujka 2012. 22:55 Napisao/la 

Ključni trenutak se dogodio u 42. minuti kada je nakon gužve u šesnaestercu gostiju Evans uspio gurnuti loptu do Waynea Rooneyja, koji je sa pet metara pogodio mrežu

Manchester United vratio se na vrh Premierlige. U posljednjem susretu 30. kola "vragovi" su na svom Old Traffordu svladali Fulham s minimalnih 1:0 i preskočili susjede, Manchester City, zauzevši opet čelnu poziciju.

Nije Manchester United odigrao utakmicu za pamćenje, Fulham je mudro, taktički iznimno odgovorno i disciplinirao otežavao posao trupama Alexa Fergusona, ali ipak nije uspio izdržati sve nalete domaćina.

Ključni trenutak se dogodio u 42. minuti kada je nakon gužve u šesnaestercu gostiju Evans uspio gurnuti loptu do Waynea Rooneyja, koji je sa pet metara pogodio mrežu. Rooneyju je ovo 21 pogodak sezone, prvi napadač Manchester Uniteda i ovog je puta povukao svoju momčad do pobjede vrijedne prvog mjesta.

PREMIERLIGA, 30. kolo: Manchester United - Fulham 1:0 (1:0 Rooney 42')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.