PROMJENA U MANCHESTERU

Roberto Mancini prema najavama smijenjen

Utorak, 14. svibnja 2013. 10:02 Napisao/la  SC

Mancini smijenjen jer je ostvario samo plasman u Ligu prvaka iduće sezone

 

 

 

Roberto Mancini  i službeno više nije trener Manchester Cityja. Španjolski mediji već su ranije objavili da će Mancinija zamijeniti Manuel Pellegrini iako je on to demantirao. Sada je pak stigla službena potvrda kada je u pitanju Mancinijev status,  a talijanski trener smijenjen jer je ove sezone uspio ostvariti samo jedan klupski cilj, a to je plasman u Ligu prvaka iduće sezone.

Mancinijev pomoćnik Brian Kidd preuzet će vodstvo momčadi u zadnje dvije utakmice, te na ljetnoj turneji u Sjedinjenim Američkim Državama.

Mancini je stigao u klub 2009. kada je zamijenio Marka Hughesa nakon čega je osvojio FA Kup 2011. i naslov prvaka 2012., prvi u klupskoj povijesti nakon 44 godina. U lipnju 2012. potpisao je novi petogodišnji ugovor, a sada je dobio otkaz točno godinu dana nakon osvajanja titule.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.