Roberto Mancini čeka prvi poraz Slavena Bilića, talijanski mediji smijenili menadžera West Hama

Petak, 03. veljače 2017. 12:54 Napisao/la  SC

Zanimljivo je da nakon teškog poraza (0:4) od Manchester Cityja menadžera West Hama nisu smijenili engleski nego talijanski mediji


Roberto Mancini postat će novi trener West Hama ako Slaven Bilić u subotu izgubi utakmicu od Southamptona.

Spekulaciju da je Biliću postavljen ultimatum iznijeli su talijanski mediji, koji su navodni dogovor između čelnika West Hama i  Mancinija predstavili kao gotovu stvar.

Što se tiče medija, Bilić od početka sezone hoda po rubu otkaza.

Zanimljivo je da nakon teškog poraza (0:4) od Manchester Cityja menadžera West Hama nisu smijenili engleski nego talijanski mediji.

Nakon 23. kola West Ham se nalazi u relativno spokojnoj poziciji što se tiče plasmana, 11. mjesto i 28 bodova jamče miran nastavak sezone.

Iako momčad West Hama ne igra sezonu za pamćenje, rezultati nisu razlog zbog kojega bi čelnici kluba trebali Biliću postavljati ultimatum uoči utakmice 24. kola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.