Redknapp o Modriću: Ako vam netko ponudi 200 tisuća funti tjedno, logično je da će vam se zavrtjeti u glavi

Subota, 31. ožujka 2012. 10:39 Napisao/la  SC

Samo Luka zna što želi napraviti sa svojim životom u budućnosti. Želimo ga zadržati u Tottenhamu, rekao je Redknapp

Harry Redknapp, trener Tottenhama, priznao je da bi interes Manchester Cityja mogao utjecati na Luku Modrića. Hrvatski reprezentativac i dalje je želja mnogih klubova na Otoku, a najnoviji spomen Cityjeve ponude prema kojoj bi Modrić u novoj sredini trebao tjedno zarađivati 200 tisuća funti (milijun i osamsto tisuća kuna tjedno) ponovo je otvorila stara pitanja o Lukinom odlasku iz redova Spursa. Dvjetsto tisuća funti je prema pisanju engleskih medija četiri puta veći iznos od onog što Luka zarađuje na White Hart Laneu.

- Ako vam netko ponudi 200 tisuća funti tjedno onda je logično da će vam se malo zavrtjeti u glavi i da ćete biti pomalo dekoncetrirani. Samo Luka zna što želi napraviti sa svojim životom u budućnosti. Želimo ga zadržati u Tottenhamu, moramo ga zadržati. Volimo ga, on je sjajan igrač, rekao je Harry Redknapp, trener Tottenhama.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.