Redknapp: Igrače uopće nije briga da li ću iduće sezone voditi Tottenham

Petak, 23. ožujka 2012. 17:56 Napisao/la  SC

- To je takva hrpa gluposti, u životu nisam čuo ništa gluplje, rekao je trener Tottenhama na teoriju da na loše igre Spursa utječu priče oko njegovog preuzimanja engleske reprezentacije 

Harry Redknapp, trener Tottenhama, izjavio je da igrače nije briga hoće li on iduće sezone biti na klupi Spursa pojasnivši da priče o njegovom odlasku ne utječu na rezultate. Remijem protiv Stokea u srijedu Spursi su prvi puta nakon studenog prošle godine pali ispod trećeg mjesta na ljestvici, a Rafael van der Vaart u toj utakmici donio je remi u 93. minuti spriječivši četvrti uzastopni poraz. Engleski mediji bavili su se pitanjem slabe forme Spursa i jedan od zaključaka bio je da na igrače utječe činjenica da bi Harry Redknapp mogao napustiti klub i postati izbornik engleske reprezentacije.

- Kakva je to glupost, zaista nevjerojatno, ustvrdio je Redknapp na tu teoriju.

- To je takva hrpa gluposti, u životu nisam čuo ništa gluplje. Igrače uopće nije briga hoću li ja iduće sezone biti trener. Oni o tome uopće ne razmišljaju i nije da zbog toga ne mogu spavati. Takav je nogomet. Nogometaši dolaze na trening i igraju, to je njhov posao. Ako netko drugi dođe sutra umjesto mene sve će proći pod geslom: kralj je mrtav, živio kralj. Oni ne razmišljaju, Redknapp će možda preuzeti englesku reprezentaciju i napustiti klub. Cijeli život sam u nogometu i to je tako, zaključio je Redknapp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.