Harry Redknapp i Milan Mandarić oslobođeni optužbe za utaju poreza

Srijeda, 08. veljače 2012. 19:45 Napisao/la  I. Vranić

Posljednjih pet godina ovo je bila noćna mora za mene i moju obitelj. Ovaj slučaj nikada nije ni trebao završiti na sudu, rekao je Redknapp

Harry Redknapp i Milan Mandarić oslobođeni su optužbi za utaju poreza. Jednoglasnu odluku porotnika (osam muškaraca i četiri žene) Southwark Crown suda obojica su čekali s uočljivom zebnjom, koja je netragom nestala kada su izašli pred novinare nakon završetka suđenja.

- Posljednjih pet godina ovo je bila noćna mora za mene i moju obitelj. Ovaj slučaj nikada nije ni trebao završiti na sudu – rekao je Redknapp.

- Kao što smo ranije govorili, uvijek sam vjerovao u istinu i britanski pravosudni sustav – kazao je Mandarić.

Tužiteljstvo nije uspjelo dokazati da je Mandarić uplatio Redknappu proviziju (za prodaju Croucha) u iznosu od 189.000 funti na off-shore račun u Monaku. Mandarić je tijekom suđenje tvrdio, a obrana dokazala, da je uplaćeni novac prijateljska gesta prema Redknappu iz razdoblja zajedničkog rada u Portsmouthu.

Tottenham je objavio službeno priopćenje u kojemu pozdravlja odluku suda na kraju teškog razdoblja za klub i Redknappa, koji se zahvalio navijačima na podršci.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.