Radamel Falcao iduće sezone u Manchester Unitedu, Kolumbijac seli što dalje od Ronalda i Messija

Srijeda, 10. travnja 2013. 13:50 Napisao/la  SC

Falcao je iz Porta u Altetico stigao za 40 mil. eura, što je bio najveći transfer u povijesti madridskog kluba

Radamel Falcao u Manchester Unitedu! Ako je dobro upućena Marca u pravu, napadač Atletica Madrid iduće sezone odlazi na Old Trafford za odštetu od 55 mil. eura! Ubojiti kolumbijski napadač natraženiji je igrač uoči ljetnog prijelaznog roka budući da igrači približno takve klase (Messi, Ronaldo, Ibrahimović…) nisu na pridaju.

U Falcaovu slučaju Atletico Madrid izvjesio je fiksnu cijenu (60 mil. eura) i čekao pravog kupca. Ima li ozbiljnijeg kupca od Manchester Uniteda, koji je prema Forbesovoj listi najvrjedniji klub na svijetu. Prema pisanju Marce, sir Alex Ferguson već je uplatio predujam što znači da je Falcao već postao konkurencija van Persieu i Hernandezu.

Falcao je iz Porta u Altetico stigao za 40 mil. eura, što je bio najveći transfer u povijesti madridskog kluba. Sjajni strijelac u 82 utakmice postigao je 64 pogodaka, što je fantastičan prosjek u svim ligama na svijetu osim u Primeri gdje igraju Leo Messi i Cristiano Ronaldo. Možda je i zato Falcao odlučio otići na Otok.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.