Problemi u Manchester Unitedu se nastavljaju, dvjesto milijuna potrošenih eura ne daje rezultate

Ponedjeljak, 22. rujna 2014. 14:08 Napisao/la  SC

U sezoni u kojoj ne igraju europsko natjecanje na Old Traffordu se skrasilo mnogo igrača, no kako je za njih krenula nova sezona, teško da će Europa ponovno uskoro vidjeti 'kazalište snova'

Novac kojeg su ovog ljeta potrošili iz Manchester Uniteda za skupocjene transfere nije donio ništa više od dvanaestog mjesta na ljestvici u prvih pet kola. Poraz od Leicestera (5:3) produbio je ionako veliku krizu u momčadi Louisa Van Gaala koji očekivano ima problema sa slaganjem momčadi prepune igrača koji igraju na istim pozicijama. U ništa zavidnijoj situaciji nije niti Liverpool koji je ovog ljeta potrošio nešto manje od Manchester Uniteda, a na ljestvici ima tek bod više. Chelsea i Manchester City u nedjelju su odigrali ljepoticu Premierlige, po formi su daleko iznad ostatka lige.

Louis Van Gaal predstavljen je kao spasitelj crvenog dijela Manchestera nakon što je era Davida Moyesa označena promašenom. Nije ni Nizozemac krenuo pravim stopama jer je poslje ljeta u kojem je neplanski dovodio igrače sebe praktički osudio na neuspjeh na klupi. Uz tri lijeva braniča (Rojo, Blind, Shaw), čitav niz ofanzivnih veznjaka Manchester United nema adekvatno popunjen obrambeni red.

U sezoni u kojoj ne igraju europsko natjecanje na Old Traffordu se skrasilo mnogo igrača, no kako je za njih krenula nova sezona, teško da će Europa ponovno uskoro vidjeti 'kazalište snova'.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.