Priprema odlazak: Wayne Rooney smatra da Alex Ferguson presudno utječe na Davida Mosesa

Ponedjeljak, 05. kolovoza 2013. 21:11 Napisao/la  SC

Rooney je duže razdoblje nezadovoljan na Old Traffordu

Wayne Rooney neće igrati prijateljsku utakmicu protiv AIK-a u Stockholmu, jer ima poteškoća s ozlijeđenim ramenom. Tako zvuči službena klupska verzija Rooneyjeva izostanka!

 

Iza kulisa odvija se uobičajena igra skrivača između Ronneyja, Chelsea i Manchester Uniteda. Rooney pojačava pritisak na klupske čelnike, jer želi otići na Stamford Brigde. Jose Mourinho već je iskazao riječi dobrodošlice, problem je kao i uvijek novac. Manchester United odbio je prvu ponudu od 30 mil. eura.

 

Rooney je duže razdoblje nezadovoljan na Old Traffordu, njegovi odnosi s bivšim menadžerom Alexom Fergusonom nisu prijateljski. Budući da Rooney vjeruje da će Ferguson imati presudan utjecaj na novog menadžera Davida Mosesa, inzistira na odlasku zbog čovjeka koji ga je doveo u klub. Ne zanima ga više ni slavna prošlost, ni budućnost kluba u kojemu je proglašen nasljednikom Bobyja Charltona. Charlton je postigao 245, Rooney  197 golova! Rooney ima 27 godina i dovoljno vremena da postane najbolji strijelac u klupskoj povijesti. Ili nema!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.