ENGLESKO PRVENSTVO

Liverpool pobijedio, Suarez ponovo zablistao

Subota, 21. prosinca 2013. 15:29 Napisao/la  SC

Utakmica 17. kola: Liverpool - Cardiff City 3:1. Luis Suarez zabio dvaput

U prvoj utakmici sedamnaeste prvenstvene dionice u Engleskoj momčad Liverpoola na svom je Anfieldu bila bolja od Cardiffa 3:1. Jedanaesta je to pobjeda za Redse koje je i ovoga puta do slavlja dvama pogocima predvodio Luis Suarez. Zbog svog ponašanja često osporavani Urugvajac novom je izvrsnom partijom pokazao da ga se s pravom stavlja u ulogu najboljih nogometaša svijeta u posljednje vrijeme. S nova dva zgoditka u mreži velške momčadi Suarez je dosegao brojku 17, i dodatno se odvojio od Sergia Aguera (13) na ljestvici strijelaca Premier lige. Uz pogotke Suareza, za pobjedu Liverpoola pogodio je i Sterling, dok je poraz za goste ublažio Mutch.

Liverpool je pobjedom makar zakratko izbio na prvo mjesto ljestivce ispred Arsenala i Chelseaja koji će svoj međusobni susret na Emiratima odigrati u ponedjeljak (21 sat). 

Liverpool - Cardiff City 3:1 (Suarez 25, 45, Sterling 42/Mutch 58)

LIVERPOOL: Mignolet - Flanagan (55 Kelly), Sakho, Skrtel, Johnson - Lucas, Allen - Coutinho (83 Agger), Henderson, Sterling - Suarez

CARDIFF: Marshall - Taylor, Turner, Caulker, Theophile - Medel (55 Campbell), Mutch - Whittingham, Gunnarsson (80 Cornelius), Noone - Odemwingie (55 Kim)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.