ENGLESKO PRVENSTVO

Tottenham pobijedio na Old Traffordu

Srijeda, 01. siječnja 2014. 20:40 Napisao/la  SC

Utakmica 20. kola: Manchester United – Tottenham 1:2

Manchester United tone na ljestvici! Tri boda s Old Trafforda odnio je Tottenham, koji je pobijedio u izravnom dvoboju za europski plasman. Manchester United ove sezone u Ligi prvaka izgleda vrlo suvereno, u domaćoj ligi „crveni vragovi“ ne sliče momčadi koja bi ove sezone uopće mogla izboriti europski plasman.

Rooney je protiv Tottenhama igrao na mjestu povučenog veznog igrača! Ništa više ne treba dodati kada se ocjenjuje posao menadžera Davida Mosesa!

Tim Sherwood sjeo je na klupu Tottenhama prije četiri kola, kada je momčad izgledala kao kanta za napucavanje. U četiri kola Sherwood je ostvario tri pobjede i jedan neodlučen rezultat. Pobjediti na Old Traffordu mnogim je trenerima ostao samo sanak pusti tijekom  karijera. Sherwood je pobijedio iz prvog pokušaja!

MANCHESTER UNITED: de Gea, Smalling (Kagawa 61), Evra, Cleverley (Young 84), Vidić, Evans, Antonio Valencia, Carrick (Hernández 61), Welbeck, Rooney, Januzaj

TOTTENHAM: Lloris, Walker, Rose, Capoue (Bentaleb 64), Dawson, Chiriches, Lennon, Dembélé, Soldado (Kane 75), Adebayor (Chadli 70), Erikse

Utakmica 20. kola: Manchester United – Tottenham 1:2 (Welbeck 67/Adebayor 34, Eriksen 66)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.