Premierliga: Chelsea i Liverpool remizirali, Mauricio Pochettino složio moćnu momčad

Nedjelja, 13. kolovoza 2023. 17:32 Napisao/la  SC
Mauricio Pochettino debitirao na Stamford Bridgeu
Mauricio Pochettino debitirao na Stamford Bridgeu

Mauricio Pochettino debitirao je na klupi Chelseaja remijem s Jurgenom Kloppom, Liverpool je osvojio bod na Stamford Bridgeu protiv potpuno nove momčadi Chelseaja.

Već je prva utakmica pokazala da su gledatelji vidjeli sraz dviju ponajboljih momčadi u Premierligi, a to znači i na svijetu.

Intezitet nogometa Chelseaja i Liverpoola, posebice u duel-igri, nedostižan je za sve lige na svijetu.

Liverpool je poveo nakon fantastične Salahove asistencije i Diazova pogotka, izjednačio je Disasi koji je iskoristio nesmotrenost obrane Liverpoola u prekidu.

Utakmica odigrana na trkački najvišem nivou obilovala je uzbuđenjima, ali se rezultat nije mijenjao.

Pochettino je očigledno složio iznimno moćnu momčad, Klopp je nakon najslabije sezone otkada je u Liverpoolu opet spreman za velika djela.

Tottenham je osvojio bod protiv Brentforda nakon što je domaćin poveo 2:0.

Ivan Perišić igrao od 75. minute.

Utakmice 1. kola: Brentford - Tottenham 2:2 (Mbeumo 26-11m, Wissa 36/Romero 11, Emerson Royal 45+4), Chelsea - Liverpool 1:1 (Disasi 37/Diaz 18)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.