ENGLESKO PRVENSTVO

Slaven Bilić pobijedio Liverpool na Anfieldu

Subota, 29. kolovoza 2015. 18:10 Napisao/la  SC

Utakmice 4. kola: Newcastle - Arsenal 0:1, Chelsea - C. Palace 1:2, Liverpool - West Ham 0:3


Slaven Bilić na početku premijerne sezone u Premierligi namjerio se samo na velika imena i to u gostima. U 4. kolu West Ham je uvjerljivo pobijedio (3:0) na Anfieldu, Liverpool je doživio težak poraz u kojemu je standardno particirao Dejan Lovren. Hrvatski stoper katastrofalno je pogriješio kod drugoga pogotka.

Bilić je ostvario drugu pobjedu nakon što je u 1. kolu pobijedio Arsenal na Emiratesu. Obje su momčadi utakmcu završile s desetoricom igrača, Coutinho (52) i Noble (77) dobili su dvaput žute kartone.

Jose Mourinho guta gorke pilule. Chelsea je doživio drugi poraz, aktualni prvak izgubio je (1:2) na Stamford Bridgeu od C. Palacea u utakmici nakon koje domaćini nemaju za čime žaliti. Gosti su bili bolji, propustili su realizirati nekoliko izglednih prilika.

Kada je Falcao izjednačio u 79. činilo se da će Chelsea kazniti gostujuće promašaje, ali je Ward u 81. minuti udarcem glavom zatresao mrežu i osigurao bodove. C. Palace ostvario je treću pobjedu i spada u ugodna iznenađenja na početku sezone, upravo obrnuto od Chelsea.

Leicester je izbjegao prvi poraz pogotkom Vardyja u 86. minuti iz kaznenog udarca, Andrej Kramarić nije bio u zapisniku utakmice (1:1) protiv novaka Bournemoutha

Stoke je do odmora ostao bez dvojice isključenih igrača, Adama (31) i Afellaya (25), West Brom je iskoristio brojčanu prednost.

Utakmice 4. kola: Newcastle - Arsenal 0:1 (Coloccini 52-ag), Aston Villa - Sunderland 2:2(Sinclair 11-m, 41/M'Vila 8, Lens 52), Bournemouth - Leicester 1:1 (Wilson 24/Vardy 86-11m), Chelsea - C. Palace 1:2 (Falcao 79/Sako 65, Ward 81), Liverpool - West Ham 0:3 (Lanzini 3, Noble 29, Sakho 90), Man. City - Watford 2:0 (Sterling 47, Fernandinho 56), Stoke - West Brom 0:1 (Rondon 45), Tottenham - Everton 0:0

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.