Premierliga: Nikica Jelavić golom donio bod Hull Cityju protiv Stokea

Nedjelja, 24. kolovoza 2014. 17:05 Napisao/la  SC

Hull City - Stoke City 1:1. Hrvatski je reprezentativac u igri bio do 81. minute, kada ga je zamijenio George Boyd. Hull je od 15. minute igrao s igračem manje

Nogometaši Hull Cityja remizirali su protiv Stoke Cityja iako su od 15. minute igrali s igračem manje. Domaćin je poveo u 42. minuti golom Nikice Jelavića. Huddlestone je potegnuo, vratar Begović kratko odbio loptu, a hrvatski reprezentativac gurnuo je loptu u mrežu. Ipak, Hull nije izdržao do kraja, Ryan Shawcross u 83. minuti zabio je za konačnih 1:1.

Hrvatski je reprezentativac u igri bio do 81. minute, kada ga je zamijenio George Boyd. Ovo mu je bio šesti pogodak u dresu Hulla.

U drugoj utakmici Tottenham je pobijedio QPR 4:0. Dva gola postigao je Chadli (12', 37'), te jednim Diera (30') i Adebayora (65').

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.