ENGLESKO PRVENSTVO

Manchester City potvrdio drugo mjesto

Utorak, 07. svibnja 2013. 22:49 Napisao/la  SC

Zaostale utakmice 33. kola: Manchester City - West Bromwich 1:0, Wigan - Swanse City 2:3 

Manchester City pobijedio je West Bromwich 1:0 i osigurao drugo mjesto dva kola prije kraja, dok je Wigan porazom na domaćem terenu protiv Swansee napravio veliki korak unatrag u borbi za ostanak. Radi se o zaostalim utakmicama 33. kola.

City je slavio pogotkom Edina Džeke u 35. minuti, te je u posljednjih sedam utakmica protiv Bromwicha upisao šest pobjeda i jedan remi. Bila je to 14. prvenstvena pobjeda na domaćem terenu ove sezone, i sedmi put u posljednjih devet utakmica da City na domaćem travnjaku nije primio gol.

West Bromwich je pak u posljednjih sedam utakmica upisao samo jedno slavlje. Unatoč svemu ovo je već najuspješnija sezona Bromwicha u Premierligi.

Wigan je pak nakon poraza od Swansee ostao na 35 bodova i kasni tri boda za Newcastleom koji drži posljednje mjesto koje donosi ostanak u Premierligi.

Wigan je tako nastavio loš niz na domaćem travnjaku na kojem je upisao samo četiri pobjede ove sezone.

Zaostale utakmice 33. kola: Manchester City - West Bromwich 1:0 (Džeko 35'), Wigan - Swanse City 2:3 (Espinoza 45', McCarthy 53'/Rangel 50', Shechter 59', Tiendalli 76').

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.