ENGLESKO PRVENSTVO

Oba Manchestera osvojila važne bodove

Nedjelja, 05. veljače 2017. 16:24 Napisao/la  SC

Utakmica 24. kola: Man. City - Swansea 2:1, Leicester - Man. United 0:3

Nogometaši Manchester Citya zahvaljujući dvama pogocima Gabriela Jesusa osvojili su tri boda u srazu sa Swanseom.

Manchester City u vodstvo je došao već nakon 11 minuta igre kada je Gabriel Jesus dočekao jednu odbijenu loptu i pospremio je u mrežu.

U 22. minuti Toure je iz slobodnog udarca sa 23 metra gađao lijeve rašlje, no vratar Fabianski je uspio izbaciti u korner.

Sigurdsson je u 48. minuti iz slobodnog udarca pucao uz lijevu stativu, ali vratar Caballero je efektno obranio i loptu izbacio u korner.

Swansea je izjednačio u 81. minuti zahvaljujući preciznom pogotku Sigurdssona koji je sa 22 metra pogodio donji desni kut.

U drugoj minuti sudačke nadoknade Gabriel Jesus donosi pobjedu domaćima nakon što je još jednom kao i kod prvog pogotka dočekao odbijenu loptu i pospremio ju u mrežu.

MANCHESTER CITY: Caballero, Fernandinho, Stones, Kolarov, Clichy, De Bruyne (78 Zabaleta), Toure, Silva (90+5 Fernando), Sterling (83 Aguero), Gabriel Jesus, Sane

SWANSEA: Fabianski, Naughton, Fernandez, Mawson, Olsson, Fer, Cork, Carroll (75 Dyer), Routledge (65 Narsingh), Llorente (83 Baston), Sigurdsson

Manechster United za dvije minute riješio je pitanje pobjednika protiv aktualnog prvaka, Leicester ni po čemu ne sliči na momčad koja je igrala za titulu prvaka.

Utakmice 24. kola: Manchester City - Swansea 2:1 (Gabriel Jesus 11, 90+2/ Sigurdsson 81), Leicester - Manchester United 0:3 (Mkhitaryan 42, Ibrahimović 44, Mata 49)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.