Premierliga: Liverpool pobijedio QPR, Redsi prosuli vodstvo u nadoknadi pa zabili u 95.

Nedjelja, 19. listopada 2014. 16:20 Napisao/la  SC

Utakmica 8. kola: QPR - Liverpool 2:3 (Vargas 87', Vargas 90+2'/Dunne 67'-ag, Coutinho 90', Caulker 90+5-ag)


Nogometaši Liverpoola pobijedili su QPR u sjajnoj završnici, utakmici u kojoj su tri gola pala u sudačkoj nadoknadi. Naime, Liverpool je vodio do 87. minute kada je Vargas zabio za 1:1. Činilo se da će klubovi podijeliti bodove, ali onda je Coutinho u 90. šokirao QPR i činilo se riješio pitanje pobjednika. Ipak, domaćin se vratio, nakon ubačaja iz kuta Vargas je glavom zabio drugi gol na utakmici za 2:2.

I kada su svi mislili da je uzbuđenjima kraj, u petoj minuti sudačke nadoknade Liverpool je opet zabio. Sterling je pokušao pronaći Balotellija, lopta se odbila od Caulkera i QPR je izgubio utakmicu autogolom u 95. minuti. Bila je to deseta pobjeda Liverpoola protiv QPR-a u posljednjih 13 ogleda. Niko Kranjčar odgledao je utakmicu s klupe za QPR, dok je Dejan Lovren odigrao cijelu utakmicu za Liverpool.

QPR: McCarthy, Onuoha (od 46' Phillips), Dunne, Yoon, Caulker, Henry, Isla, Fer, Sandro (od 60' Traore), Zamora (od 79' Vargas), Austin.

LIVERPOOL: Mignolet, Johnson, Škrtel, Enrique, Lovren, Gerrard, Lallana (od 66' Coutinho), Henderson, Can (od 66' Allen), Sterling (od 90' Toure), Balotelli.

Utakmica 8. kola: QPR - Liverpool 2:3 (Vargas 87', Vargas 90+2'/Dunne 67'-ag, Coutinho 90', Caulker 90+5-ag)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.