Premierliga: Liverpool pobijedio Norwich i stigao nadomak titule prvaka

Nedjelja, 20. travnja 2014. 15:17 Napisao/la  SC

Utakmica 35. kola: Norwich -  Liverpool 2:3. Pogocima Sterlinga i Suareza momčad Liverpoola pobijedila i stekla još veću bodovnu prednost pred Chelseajom i Manchester Cityjem

Liverpool je napravio još jedan veliki korak prema titulu prvaka. Pobjedom protiv Norwicha momčad Liverpoola stekla je još veću bodovnu prednost pred Chelseajom i Manchester Cityjem. Dvama pogocima Sterlinga i Suareza Liverpool je stigao nadomak ostvarenju snova u utakmici koja je bila neizvjesna do zadnjih sekundi.

U 77. minuti  Snodgrass je udarcem glavom poslao loptu u mrežu i smanjio vodstvo Liverpoola na 3:2. U preostalih dvadesetak minuta uzbuđenja nije nedostajalo, Norwich je igrom na mišiće stiskao ne baš sigurnu obranu Livepoola, koje je uspjela sačuvati pobjedu.

Liverpool je utakmicu počeo kao po narudžbi, već je u 11. minuti bilo 2:0. Prvo je Sterling pogodio udarcem s 20 metara, a onda idealno asistirao Suarezu za pogodak. Norwich je praktično od početka utakmica morao ganjati rezultat, što je Liverpoolu omogućio da razvije igru na širokom prostoru za kontre.

U 54. minuti Hooper je iskoristio pogrešku vratara Mignoleta, koji je zakasnio nu istrčavanju, pa se lopti idealno odbila na noge stijelcu koji je loptu gurnuo u nezaštićeva vrata.

U 62. minuti najbolji igrač utakmice Sterling povukao je kontru, ušao u kazneni prostor, udario po lopti koja je zapela za Johnsona i u visoko luku prešla preko nemoćnog vratara Ruddyja. Da bi se osvojio trofej treba imati i malos sportske sreće.

NORWICH: Ruddy, Whittaker, Martin, Turner, Olsson, Snodgrass, Howson, Johnson, Redmond, Fer (78 Murphy), Hooper (78 van Wolfswinkel)

LIVERPOOL: Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan, Allen (81 Agger), Gerrard, Lucas, Sterling, Suarez, Coutinho (76 Moses)

Utakmica 35. kola: Norwich -  Liverpool 2:3 (Hooper 54, Snodgrass 77/Sterling 4, 62, Suarez 11)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.