ENGLESKO PRVENSTVO

Liverpool korak bliže naslovu, Chelsea ne odustaje

Nedjelja, 13. travnja 2014. 16:31 Napisao/la  SC

Utakmice 34. kola: Liverpool - Manchester City 3:2, Chelsea - Swansea 1:0

Premierliga, 34. kolo

LIVERPOOL - MANCHESTER CITY 3:2

Stadion Anfield. Gledatelja: 44,601. Sudac: Mark Clattenburg.

Strijelci: 1:0 Sterling (6'), 2:0 Skrtel (26'), 2:1 Silva (57'), 2:2 Johnson (62'-ag), 3:2 Coutinho (78').

Žuti kartoni: Suarez (Liverpool), Fernandinho, Garcia, Zabaleta (Manchester City).

LIVERPOOL: Mignolet, Johnson, Flanagan, Gerrard, Skrtel, Sakho, Coutinho, Henderson, Sturridge (od 66' Allen), Sterling, Suarez.

MANCHESTER CITY: Hart, Zabaleta, Clichy, Fernandinho, Kompany, Demichelis, Jesús Navas (od 50' Milner), Yaya Touré (od 19' Garcia), Džeko (od 68' Aguero), Silva, Nasri.

Nogometaši Liverpoola napravili su novi veliki korak prema naslovu prvaka pobijedivši izravnog konkurenta Manchester City 3:2. Naime, prije ogleda na Anfieldu Liverpool je imao četiri boda prednosti pred Cityjem, ali i dvije utakmice više. Coutinho je u 78. minuti zabio gol koji bi mogao biti vrijedan naslova prvaka, te je Cityju nanio tek prvi poraz nakon sedam kola.

 

Chelsea je pobijedio Swansea i zadržao priključak s vodećim Liverpoolom. Jose Mourinho nedavno je izjavio da je Chelsea nema šanse osvojiti titulu prvaka, ali u to ne vjeruju ni njegovi igrači. 
Utakmica 34. kola: Chelsea - Swansea 1:0 (Ba 68)

Redsi su odlično ušli u utakmicu, Sterling i Skrtel do 26. minute donijeli su veliki dva gola prednosti. Ipak, pet minuta bilo je dovoljno gostima da preko Silve i autoglom Johnsona stignu do 2:2

Liverpool je ujedno prekinuo niz od pet utakmica u prvenstvu bez pobjede protiv Cityja koji je u ligi posljednji put na Anfieldu slavio 2003. godine. Ujedno, ovo je bila 15 utakmica Liverpoola bez poraza u Premierligi, te deveta pobjeda u tom nizu. Ujedno, Redsi u posljednje 34 ligaške utakmice u samo dva navrata nisu zabili gol.

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.