Premierliga: Dejan Lovren igrao u pobjedi Liverpoola nad Evertonom na Goodison Parku

Ponedjeljak, 19. prosinca 2016. 22:23 Napisao/la  SC

Utakmica 17. kola: Everton - Liverpool 0:1

U jednom od najvećih gradskih derbija na svijetu, 227. Merseyside derbiju, odigranom na Goodison parku u Liverpoolu, pred više od 39000 gledatelja Liverpool je pobijedio Everton 1:0.

Liverpool je tokom čitavog susreta imao više od igre, što pokazuje i posjed lopte koji je bio 68 na prema 32 posto u njegovu korist.

Gosti su bili opasniji i imali više izglednih prilika i postigli su pogodak u sudačkoj nadoknadi, točnije u 94. minuti susreta, a strijelac je nakon pogreške domaćeg vratara Roblesa bio Mane.

Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool, te je u 56. minuti zaradio žuti karton zbog grubog prekršaja.

Osvojenim bodovima Liverpool je skočio na drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici i zaostaje šest bodova za vodećim Chelsea.

EVERTON: Stekelenburg (64 Robles), Coleman, Funes Mori, Williams, Baines, Gueye, McCarthy (46 Barry), Lennon, Barkley, Valencia (73 Calvert-Lewin), Lukaku

LIVERPOOL: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana (82 Can), Firmino, Mane ( 90+9 Leiva), Origi (82 Sturridge)

Utakmica 17. kola: Everton – Liverpool 0:1 (Mane 90+4)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.