ENGLESKO PRVENSTVO

Torres u nadoknadi srušio Manchester City

Nedjelja, 27. listopada 2013. 18:53 Napisao/la  SC

Utakmica 9. kola: Chelsea - Manchester C. 2:1

Premierliga, 9. kolo

CHELSEA - MANCHESTER CITY 1:1

Stadion Stamford Bridge. Gledatelja: 41.900. Sudac: Howard Webb.

Strijelci: 1:0 Schurrle (33'), 1:1 Aguero (49'), 2:1 Torres (90+2).

Žuti kartoni: Lampard, Ramires (Chelsea), Zabaleta, Nastasić, Garcia (Manchester City)

CHELSEA: Cech, Ivanović, Cole, Lampard (od 66' Mikel), Cahill, Terry, Hazard (od 84' Eto'o), Ramires, Torres, Oscar, Schurrle (od 66' Willian).

MANCHESTER CITY: Hart, Zabaleta, Clichy, Fernandinho, Demichelis, Nastasić, Nasri (od 70' Navas), Garcia (od 80' Kolarov), Aguero, Toure, Silva.

Nogometaši Chelsea pobijedili su Manchester Cityj u odličnoj utakmici u kojoj je presudila pogreška gostiju u kombinaciji braniča Nastasića i vratara Harta u sudačkoj nadoknadi. Nastasić je glavom vratio jednu loptu, Hart je bio već istrčao na rub kaznenog prostora, tako da ga je branič Manchestera prebacio, a Torres je samo je ugurao loptu u mrežu - 2:1. Jose Mourinho je oduševljeno skočio u publiku!

Torres je bio najbolji igrač izuzetno zanimljive utakmice, iako je tragikomično promašio kada se u prvom dijelu našao sam pred Hartom. Međutim, u 33. minuti španjolski napadač ispravio je pogrešku kada je probio desnu stranu i ubacio oštro loptu pred vrata. Schurrle je samo postavio nogu - 1:0. U prvom dijelu Torrse je snažnim udarcem uzdrmao okvir vratiju.

City se u igru vratio u 49. minuti. Nasri je proigrao Aguera koji je sjajnim udarcem lijevom nogom matirao Cecha - 1:1.

Na strani Manchestera nije bila ni tradicija, u posljednjih 15 gostovanja prije nedjeljnog ogleda slavili su samo jednom i to 2010. Chelsea je pak nastavio dobar niz, upisali su 12 pobjedu u posljednjih 14 utakmica na domaćem travnjaku. Ujedno, "penzioneri" nisu primili više od jednog gola u utakmici ove sezone u prvenstvu.

Rezultati 9. kola: Sunderland - Newcastle 2:1,  Chelsea - Manchester C. 2:1,  Swansea C. West Ham 0:0, Tottenham - Hull C. 1:0

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.