ENGLESKO PRVENSTVO

Mourinho doživio prvi poraz na Stamford Bridgeu

Subota, 19. travnja 2014. 20:22 Napisao/la  SC

Utakmica 35. kola: Chelsea - Sunderland 1:2


Premierliga, 35. kolo

CHELSEA - SUNDERLAND 1:2

Stamford Bridge. Gledatelja: 41.210.Sudac: Mike Dean.

Strijelci: 1:0 Eto'o (12'), 1:1 Wickham (18'), 1:2 Borini (82'-11m).

CHELSEA: Schwarzer, Ivanović, Azpilicueta, Matić, Cahill, Terry, Salah (od 66' Schürrle), Ramires, Eto'o (od 74' Torres), Oscar (od 59' Ba), Willian.

SUNDERLAND: Mannone, Vergini, Alonso, Cattermole, O'Shea, Brown, Johnson (od 66' Giaccherini), Larsson, Wickham (od 66' Altidore), Colback, Borini.

Nogometaši Sunderlanda pobijedili su Chelsea na Stamford Bridgeu izbacivši tako izabranike Jose Mourinha iz utrke za naslov. Fenjeraš je pak upisao bodove koje ga još drže u utrci za ostanak u ligi. Chelsea je pak ionako bio u najlošijoj poziciji u utrci s Manchester Cityjem i Liverpoolom i iako šanse još postoje "penzionerima" bi trebalo puno sreće da na kraju završe prvi.

Sunderland, koji je prekinuo niz od devet utakmice bez pobjede u prvenstvu, ujedno je pobijedio Chelsea nakon šest uzastopnih poraza u međusobnim ogledima u prvenstvu, a prije ove utakmice izgubio je 17 od posljednjih 18 ogleda.

Ovo je bio prvi poraz Josea Mourinha na domaćem travnjaku na klupi Chelseaja i sada ima omjer od 61 pobjede, 16 remija i jedan poraz!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.