ENGLESKO PRVENSTVO

Chelsea i Tottenham odigrali neodlučeno

Srijeda, 08. svibnja 2013. 22:41 Napisao/la  SC

Zaostala utakmica 33. kola: Chelsea - Tottenham 2:2 (Oscar 10', Ramires 39'/Adebayor 26',  Sigurdsson 80')

Premierliga, zaostala utakmica 33. kola

CHELSEA - TOTTENHAM 2:2 (2:1)

Stamford Bridge. Gledatelja: 41.581. Sudac: Dean.

Strijelci: 1:0 Oscar (10'), 1:1 Adebayor (26'), 2:1 Ramires (39'), 2:2 Sigurdsson (80').

Žuti kartoni: Ramires (Chelsea), Bale, Vertonghen (Tottenham).

CHELSEA: Cech, Ivanović, Cole, David Luiz, Cahill, Azpilicueta, Ramires, Mata, Oscar (od 84' Benayoun), Hazard (od 73' Moses), Torres.

TOTTENHAM: Lloris, Vertonghen, Dawson, Walker, Assou-Ekotto, Huddlestone, Lennon (od 62' Sigurdsson), Parker, Bale, Holtby (od 70' Dempsey), Adebayor.

Nogometaši Chelsaja i Tottenhama podijelili su bodove u zaostaloj utakmici 33. kola. Tottenham je tako ostao u utrci za nastup u Ligi prvaka s bodom zaostatka za Arsenalom,

Chelsea je poveo u 11. minuti. Nakon kornera Cahill je glavom pucao, a Oscar je pospremio u gol iz neposredne blizine - 1:0.

Uzvratio je Tottenham u 26. minuti. Adebayor je povukao kontru, vukao loptu sa svoje polovice i kada je stigao do suparničkog kaznenog prostora sjajnim udarcem matirao Cecha - 1:1.  Chelsea je poveo 13 minuta kasnije, Torres je proigrao Ramiresa koji je u naletu poentirao - 2:1.

Chelsea ipak nije izdržao, Sigurdsson je ušao u igru u 62. minuti i 18 minuta kasnije zabio za 2:2

Bila je 23 uzastopna utkmica u kojoj Chelsea nije izgubio od Tottenhama na domaćem travnjaku.  Spursi su zadnji put na Stamford Bridgeu slavili u veljači 1990. godine. Tottenham je tako prekinuo niz Chelseaja od sedam prvenstvenih pobjeda na domaćem terenu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.