ENGLESKO PRVENSTVO

Arsenal slavio u gostima kod West Bromwicha

Subota, 06. travnja 2013. 18:22 Napisao/la  SC

Rezultati 32. kola: Reading - Southampton 0:2, Norwich - Swansea 2:2, Stoke - Aston Villa 1:3, West Bromwich - Arsenal 1:2

Nogometaši Readinga porazom u ogledu protiv Southamptona praktički su se oprostili od Premierlige. Readingu je trebala pobjeda da zadrži nadu u ostanak, ali nije u tome uspio, dok su Sveci upisali važne bodove.

Arsenal je slavio kod West Bromwicha 2:1 uz dva pogotka Tomasa Rosickog. U Premierligi West Bromwich je samo jednom svladao topnike na domaćem terenu i to 2005. godine. Arsenal je na poluvrijeme otišao s prednošću 1:0, a West Bromwich je ove sezone upisao jedan remi i deset poraza kada je gubio nakon 45 minuta.

Norwich i Swansea podijeili su bodove, dok je Aston Willa slavio kod Stokea. Inače, šest od posljednjih devet ogleda Stokea i Aston Ville završili su remijem. Stoke je doživio poraz nakon pet utakmica bez posrtaja na domaćem travnjaku. Villa je pak stigla do četvrte pobjede u posljednjih osam utakmica i to nakon što su u 25 kola upisali isto toliko slavlja!

Rezultati 32. kola: Reading - Southampton 0:2 (Rodriguez 35', Lallana 72'), Norwich - Swansea 2:2 (Snodgrass 40', Turner 60'/Michu 33', Moore 75'), Stoke - Aston Villa 1:3 (Kightly 80'/Agbonlahor 9', Lowton 87', Benteke 90'), West Bromwich - Arsenal 1:2 (Morrison 71'/Rosicky 20', 50').

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.