ENGLESKO PRVENSTVO

Arsenal ostao na vrhu ljestvice

Nedjelja, 29. prosinca 2013. 16:32 Napisao/la  SC

Utakmice 19. kola: Newcastle - Arsenal 0:1, Everton - Southampton 2:1.

Premierliga, 19. kolo

NEWCASTLE - ARSENAL 0:1

St James Park. Gledatelja: 52.161. Sudac: Lee Probert.

Strijelac: 0:1 Giroud (65').

NEWCASTLE: Krul, Debuchy, Santon, Tioté, Williamson, Coloccini, Sissoko, Anita (od 74' Ameobi), Remy, Cabaye, Gouffran (od 62' Ben Arfa)

ARSENAL: Szczesny, Sagna, Gibbs (od 70' Arteta), Wilshere, Mertesacker, Koscielny, Walcott, Flamini, Giroud, Rosicky, Cazorla.

Nogometaši Arsenala pobijedili su Newcastle i vratili se na prvo mjesto Premierlige. Manchester City tako je samo na jedan dan držao vrh, topnici su golom Girouda u 65. minuti stigli do vrijednih bodova na St. James Parku. Giroud se najbolje snašao nakon jednog slobodnog udarca i loptu glavom proslijedio u mrežu.

Arsenal je istim rezulatom i lani slavio na gostovanju kod Newcastlea koji je u posljednjih 12 prvenstvenih ogleda protiv topnika slavio samo jednom. Ujedno, Newcastle u posljednjih šest utakmica na domaćem terenu nije uspio svladati Arsenal.

Zanimljivo, ovo je bila tek druga utakmica u posljednjih 17 u kojoj Newcastle nije zabio gol.

U drugoj utakmici Everton je na domaćem travnjaku svladao Southampton 2:1. Nikica Jelavić susret je odgledao s klupe, dok je Dejan Lovren odigrao cijeli susret za Southampton.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.