Premierliga: Arsenal pobijedio Liverpool i ostvario pet bodova prednosti na vrhu

Subota, 02. studenog 2013. 20:17 Napisao/la  SC

Utakmica 10. kola: Arsenal - Liverpool 2:0

 

 

 


Premierliga, 10. kolo

ARSENAL - LIVERPOOL 2:0

Stadion Emirates. Gledatelja: 60.000. Sudac: Martin Atkinson.

Strijelci: 1:0 Cazorla (19'), 2:0 Ramsey (59').

Žuti kartoni: Sagna (Arsenal), Cissokho (Liverpool).

ARSENAL: Szczesny, Sagna, Gibbs, Arteta, Mertesacker,  Koscielny, Rosicky (od 72' Monreal), Ramsey, Giroud, Ozil, Cazorla (od 84' Jenkinson).

LIVERPOOL: Mignolet, Flanagan (od 68' Moses), Cissokho (od 45' Coutinho), Sakho, Škrtel, Toure, Gerrard, Henderson, Suarez, Sturridge, Lucas.

Nogometaši Arsenala pobijedili su Liverpool 2:0 i na vrhu Premierlige ostvarili su pet bodova prednosti ispred subotnjeg suparnika i Chelsea koji je izgubio od Newcastlea (0:2).

Sagna je ubacio s desnog boka, Cazorla je pucao glavom s 12 metara i pogodio vratnicu. Lopta mu se odbila na nogu i nogometašu Arsenala nije trebala druga prilika - 1:0.

Konačnih 2:0 postavio je Ramsey u 59. minuti sjajnim pogotkom s 18 metara.

Arsenal je nastavio dobar niz na domaćem travnjaku protiv Liverpoola, Redsi su u posljednjih 13 godina slavili samo jednom na gostovanju kod topnika. Ovo je ujedno bio 216. ogled dvaju klubova u svim natjecanjima i 77 pobjeda topnika koji su od posljednjih 27 mogućih bodova osvojili 25 i ujedno su jedina momčad koja je postigla pogodak u svakoj prvenstvenoj utakmici ove sezone.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.