Povratak otpisanog: Slavena Bilića više nitko ne smjenjuje nakon treće uzastopne pobjede

Utorak, 27. prosinca 2016. 08:05 Napisao/la  SC

Nikad nismo prestali vjerovati i nastavili smo žestoko trenirati. Dvije pobjede nad Burnleyjem i Hullom bile su teške, ali gurnule su nas na poziciju na kojoj smo uhvatili zraka, kaže Bilić

West Ham je ostvario treću uzastopnu pobjedu u Premierligi, momčad Slavena Bilića na gostovanju kod Swanseaja pobijedila je 4:1.

- Bila je to možda najbolja naša izvedba ove sezone. Od prve do posljednje minute bili smo kompaktni, branili se kao momčad. Kad smo imali loptu u nogama, uvijek smo imali ideju. Držali smo je i bili opasni. Mogu samo čestitati igračima. Šteta što smo primili gol jer smo tako izgubili mogućnost da i treću utakmicu u nizu imamo netaknutu mrežu, rekao je Bilić.

Menadžer West Hama napokon se mirno može posvetiti poslu, dugo je trejala kriza igrara i rezultata.

U prvih petnaestak kola Bilićeva pozicija bila je ozbiljno uzdrmana, bez obzira na deklarativnu podršku vlasnika West Hama engleski mediji već su otpisali hrvatskog trenera.

  Otrpio je Bilić žestoke kritike, menadžeru West Hama predbacivali su da je pozitivne rezultate u prvoj sezoni ostvario slučajnim spletom okolonosti.

Nakon tri uzastopne pobjede Bilićeva menadžerska pozicija ponovo izgleda čvrsto:

- Nikad nismo prestali vjerovati i nastavili smo žestoko trenirati. Dvije pobjede nad Burnleyjem i Hullom bile su teške, ali gurnule su nas na poziciju na kojoj smo uhvatili zraka i to je bio ključ. I kad smo bili u donjem dijelu, govorili smo da je potrebno samo tri ili četiri boda do sredine ljestvice. Naravno da smo sada pozitivni, ali Premierliga ne da ti ni trenutak za opuštanje, zaključuje Bilić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.