×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Pokajnik Balotelli: Žao mi je Mancinija, ne želim izgubiti reprezentaciju

Ponedjeljak, 09. travnja 2012. 22:38 Napisao/la 

Žao mi je što sam nanio štetu Manchester Cityju i posebno Robertu Manciniju, kojega poštujem i volim, rekao je Balotelli

Niz njegovih gluposti je ekstremno dug. Na travnjaku i van njega. Mario Balotelli je iz Intera otišao upravo zbog "nemogućeg karaktera", nažalost po njega, na istoj liniji ostao je i u Manchester Cityju. Vjerojatno ne postoji "frajer" koji je toliko puta završio u medijima, a da pritom nije riječ o nogometnom znanju, koje definitivno ima.

Posljednji ispad stigao je na dvoboju protiv Arsenala, kada su se "Građani" vjerojatno oprostili od borbe za naslov, a Balotelli je bio savršeno "uporan", pa je na kraju uspio zaraditi još jedan crveni karton. Ipak, na nagovor svog zastupnika, Mina Raiole (zastupa i Zlatana Ibrahimovića), Belotelli se odlučio javno pokajati i ispričati.

- Žao mi je zbog svega što se dogodilo. Žao mi je što sam nanio štetu Manchester Cityju i posebno Robertu Manciniju, kojega poštujem i volim. Protiv Arsenala sam napravio dva prekršaja, nisam isključen zbog ponašanja, molim vas da to prihvatite, skrušeno je poručio Balotelli.

Vjerojatno je jedan od njegovih motiva i nastup za Italiju na skorašnjem Europskom prvenstvu, koji mu je i te kako upitan. Uostalom, izbornik "Azzurra" Cesare Prandelli ga je već jednom "anulirao" upravo zbog incidenata i "iskrivljenog" ponašanja.

- Zbog gluposti koje sam napravio propustio sam nastup za Italiju, što je za mene uvijek poseban doživljaj. Ne želim da se to ponovi, napravit ću sve da budem nastupim na europskom prvenstvu. Budućnost u Cityju? Pričekajmo da završi sezona, pa ćemo onda vidjeti, poručio je Balotelli. Valjda je shvatio da ga uskoro nitko neće htjeti...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.