Arsenal dogovorio dolazak njemačkog reprezentativca, Podolski od ljeta u redovima "topnika"

Ponedjeljak, 30. travnja 2012. 17:16 Napisao/la  SC

Financijski detalji transfera nisu poznati, iako engleski mediji nagađaju kako će londonski premijerligaš za napadača Kölna iskeširati 13 milijuna eura odštete

Vodstvo Arsenala potvrdilo je kako njemački reprezentativac Lukas Podolski od ljeta postaje "topnik". Nakon nekoliko mjeseci pregovaranja posao je napokon dogovoren. 

Financijski detalji transfera nisu poznati, iako engleski mediji nagađaju kako će londonski premijerligaš za napadača Kölna iskeširati 13 milijuna eura odštete. Transfer je potvrdilo i vodstvo njemačkog bundesligaša.

- Podolski je proslavio ovaj klub i pomogao nam je kad je bilo najteže. Od srca mu se zahvaljujemo na svemu što je napravio za Koln, objasnio je član Uprave Claus Horstmann.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.