Piers Morgan: Cristiano je tražio intervju, ja ga nisam pitao za intervju

Ponedjeljak, 14. studenog 2022. 18:03 Napisao/la  SC
Morgan i Ronaldo
Morgan i Ronaldo

Na vidjelo izlaze zanimljivi detalji oko intervjua Cristiana Ronalda u kojemu je Portugalac rekao da ne poštuje Erika ten Haga i da ga je Manchester United izdao budući da ga se želio riješiti još ljetos.

Ronaldove izjave neočekivano su prešle  granice dobrog ukusa u javnom prostoru, oglasio se poznati televizijski novinar Piers Morgan:

- Cristiano je tražio intervju! Ja nisam pitao njega za intervju, već on mene. Razmišljao je o tome neko vrijeme, nije tajna da su mu se nagomilale frustracije zbog svega što se događa u Unitedu. Osjećao je da to mora napraviti, znao je da će biti zapaljivo, da će uzrokovati neke promjene, ali i da mora to napraviti. Zna da će ga ljudi kritizirati, ali i također zna da je ono što govori istina, a istina ponekad boli. Uskoro kreće Svjetsko prvenstvo i to će ga udaljiti od Uniteda mjesec dana. Bit će dovoljno vremena da se slegne ono što je rekao. Onda se može vratiti i riješiti stvari. On voli Manchester United i navijače, rekao je Morgan.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.