Pep Guardiola zanimljivo komentirao prvu utakmicu Erlinga Haalanda

Ponedjeljak, 08. kolovoza 2022. 12:59 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Erling Haaland debitirao je u Premieligi dvama pogocima, menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola osvrnuo se na kritike koje je Haaland podnosio nakon velikih promašaja u utakmici Community Shielda protiv Liverpoola.

- Znam kako se nosio s kritikama prošli tjedan, bio je stvarno smiren i jako je dobro trenirao. Svidio mi se način na koji je uzeo loptu da bi izveo kazneni udarac. Da mu je netko htio uzeti loptu, udario bi ga! Prilično sam siguran u to. Prije tjedan dana se pisalo o tome da se nije prilagodio Premierligi, a sada su ga svrstali uz najbolje: Thierryja Henryja, Alana Shearera i Cristiana Ronalda. On je tip s nevjerojatnim talentom, ostvaruje sjajne brojke, ali mi bismo željeli dodati nešto više njegovoj igri kako bi postao još bolji igrač. Da ne bude samo tip koji zabija golove, što je jako važno, kazao je Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.