Pep Guardiola: Ne možete osvojiti više nego smo mi osvojili prošle sezone, to je nemoguće!

Nedjelja, 06. kolovoza 2023. 23:55 Napisao/la  SC
Pep Guardiola
Pep Guardiola

Arsenal je osvojio Cummunity Shield nakon što je izjednačio (1:1) u 101. minuti utakmice protiv Manchester Cityja i onda bolje izvodio jedanaesterce:

- Izgubili smo tri finala Community Shielda zaredom, ali smo uzeli tri titule prvaka. Čestitam Arsenalu, Mikel Arteta ih je doveo u ovu poziciju, a novi igrači poput Declana Ricea su ih podigli na višu razinu. Puno će se klubova ove sezone boriti za naslove i izazov je ogroman. Utakmice se produljuju zbog golova. Ako nakon svakog gola u utakmici koja završi 4:3 dodaš 30 ili 45 sekundi, onda ćete na terenu biti do 9 sati ujutro sljedećeg dana. O ovome bi se trebalo polemizirati na internacionalnoj razini. Trenere nitko nije pitao, kao ni igrače. Dođeš, igraš i prihvatiš pravila, kazao je Guardiola.

- Ne možete osvojiti više nego smo mi osvojili prošle sezone, to je nemoguće. Ali izazov je pokazati koliko smo gladni i imamo li motiva braniti osvojeno. Potpisao sam ugovor do ljeta 2025. jer se osjećam ugodno i ništa se nije promijenilo. Želim obraniti osvojeno i možda ćemo na kraju sezone ako budem umoran od posla u Cityju razgovarati s klubom i pozdraviti se. Ili ćemo opet produljiti, rekao je Guardiola.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.