Paul Pogba se vraća: Man. United spreman platiti 98 mil. eura za igrača koji je pobjegao u Juventus

Petak, 02. siječnja 2015. 21:04 Napisao/la  SC

 Alex Ferguson izjavio je da Pogba nije iskazao ni minimum respeketa prema klubu s Old Trafforda 

Manchester United sprema ponudu od čak 98 milijuna eura za Paula Pogbu. Menadžer Louis van Gaal nagovorio je vlasnike kluba da veznjak Juventusa vrijedi otprilike isto kao Gareth Bale, najviše plaćeni igrač na svijetu.

Poslovna namjera je čudna ako se zna da je Pogba 2012. godine praktično pobjegao iz Manchester Uniteda u Juventus. Mladi francuski veznjak odigrao je 3 utakmice za Manchester United i odbio potpisati ugovor, a razočarani Alex Ferguson izjavio je da Pogba nije iskazao ni minimum respeketa prema klubu s Old Trafforda budući da je tajno potpisao za Juventus.

Vremena se mijenjaju. Ferguson je u mirovini, Van Gaal odlučuje, a Pogba danas spada u najbolje igrače na svijetu na svojoj poziciji.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.