Patrik Evra otkrio kakav je bio odnos između Alexa Fergusona i Cristiana Ronalda

Subota, 15. listopada 2022. 10:16 Napisao/la  SC
Evra i Ronaldo
Evra i Ronaldo

Odnos između Alexa Fergusona i Cristiana Ronalda posebna je tema u povijesti Manchester Uniteda.

Povodom 700. gola koji je Ronaldo postigao u klupskoj karijeri, Patrcice Evra prisjetio se jednog detalja:

- Sjećam se da je jednom Ferguson dotukao Ronalda. Mislim da smo igrali s Chelseajem, a on nije igrao dobro. Ferguson mu je rekao: Lako je postići hat-trick protiv Boltona i Blackburna, ali što je s velikim utakmicama?. Bio je to težak trenutak. Ali odjednom, nakon toga, sjećam se da je Cristiano počeo zabijati u važnim utakmicama, postao je drugačiji igrač. Ferguson je otišao dalje i rekao mu da nije krilo, da je napadač i da bi morao zabijati dva ili tri gola po utakmici i prestati se brinuti o driblinzima. 'Zaboravi na to, moraš zabijati golove', rekao mu je. U to vrijeme Ronaldo je postigao 42 gola, kazao je Evra i dodao:

- Cristiano Ronaldo je vanzemaljac. To je ludo. Ono što mi se sviđa kod njega je njegova disciplina. Ima to u glavi svaki dan. Ima ljudi koji ne dosegnu 700 utakmica, a on je dosegao 700 golova, naglasio je Evra.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.